Call Us: +386 70 878787 - Mail info@subnet-on.net

Rešitve pokrivanja signala.

Gostoljubje!

MIMOZ rešitvijo pokrivanja signala znotraj objekta, ki vam jo ponuja Subnet, boste ustvarili več prihodkov in povečali zadovoljstvo vaših strank. Tako poslovni gostje, kot tisti, ki so prišli na preživljanje prostega časa, se radi zanašajo na brezžične govorne in podatkovne storitve v svojih hotelskih apartmajih, sejnih sobah in skupnih prostorih v hotelu. Med svojim potovanjem morajo imeti možnost se povezati z družino in svojimi poslovnimi kolegi, tako, da je zanesljiva brezžična pokritost lahko največji dejavnik, kje se bodo vaši gostje odločili za bivanje.

• Ustvariti več prihodkov
• Povečanje zadovoljstva strank
• Povečanje javne varnosti
Get Started & Contact us

Proizvodnja!

ManufacturingPotreba po celoviti, jasni in zanesljivi komunikaciji, je v industriji bistvenega pomena za učinkovitost objekta. Gibljiva delovna sila in zanesljiva celična komunikacija sta nujni za povečanje produktivnosti in učinkovitosti, hkrati pa s tem zmanjšamo stroške. Subnet vam lahko zagotovi zanesljivo brezžično rešitev za vse vrste proizvodnih obratov, skladišč in drugih vrst industrijskih stavb, z naročilom enega ali vsega od naštetih:
• Cellular • računalniki
• WLAN
• Prvo odzivne frekvence
• Radijske zveze
Get Started & Contact us

Stadioni!

STOŽICE-1024x681V dobi pametnih telefonov, je oblikovanje visoko zmogljivih omrežij znotraj stadionov in aren bolj pomembno kot kdajkoli prej. Za doživetje popolne izkušnje v stadionu, športni in glasbeni navdušenci pričakujejo, da bodo lahko delili svoje najljubše trenutke, posnete s pomočjo fotografij in videa, na straneh socialnih omrežij.
To pomeni večje zahteve po zmogljivosti podatkov na mobilnih širokopasovnih omrežjih, vendar ponuja tudi nagrade za operaterje, kateri lahko izpolnijo visoka pričakovanja svojih strank.
Če ste v fazi načrtovanja gradnje, ali pa gre za že obstoječo stavbo, vam lahko Subnet pokaže, kako si povrniti stroške brezžične naložbe.

• Povečanje zadovoljstva obiskovalcev
• Povečanje javne varnosti
• Povečanje prihodkov za operaterje
Get Started & Contact us

Zdravstvo!

HospitalSubnet ima veliko končanih projektov in referenc tudi v zdravstvenih ustanovah, kot so klinike in bolnišnice, za razvoj in uporabo popolnoma integrirane rešitve za brezžično omrežje WLAN, WMTS/ PCS ter prvo odzivne frekvence.
Z namestitvijo sistema z optičnimi vlakni smo sposobni združiti več frekvenc z uporabo iste DAS – s postavitvijo ločenih sistemov prihranite čas in denar.
• WLAN• WMTS
• Prvo odzivne frekvence
• Cellular/PCs
Get Started & Contact us

Javna varnost/Prva pomoč!

FirestationOb jasnem in zanesljivem prvem odzivu, je brezžični sistem bistvenega pomena za javno varnost in je tudi obvezen v nekaterih občinah.

Pri nujnih klicih šteje vsaka minuta in reševalci potrebujejo zanesljivo komunikacijo za opravljanje svojega dela, medtem ko so v stavbi. Hitreje kot je mogoče oceniti razmere, hitreje se lahko rešijo življenja ljudi.

Če je to koda v vaši občini, lahko Subnet dela z vami ter poda stroškovno učinkovito rešitev.

Get Started & Contact us

Nakupovalni centri in tuneli!

shopping centerStavbe so poslednja meja pred dosegom vseprisotne pokritosti omrežja, ki postaja vse bolj pomembna v vseh državah – vključno v zaprtih prostorih, na letališčih, v nakupovalnih središčih, konferenčnih centrih, sistemih predorov in železniških postajah, itd..

Višji varnostni standardi in nove tehnologije, vzporedno s povečanim povpraševanjem potrošnikov, so dali še bolj obsežne zahteve za notranjo pokritost omrežja.

Od več dejavnikov je odvisno, kot so značilnosti in velikost prostorov, kakor tudi njegova oddaljenost do naslednje bazne postaje, notranje pokritosti stavbe ali podzemnega obrata, kar pogosto ni mogoče doseči z zunanjo mrežo. Povečanje gostote baznih postaj, da bi dosegli popolno pokritost, ni niti varčno niti tehnično izvedljiva rešitev in bi bilo to le delno uspešno. Konstrukcije iz armiranega betona, zunanje kovinske stenske obloge in okenska stekla z ogledali, kaj šele ločeni kletni prostori, eksplozijsko varne stavbe in sistemi tunela, da je še bolj težko izvajati notranjo pokritost preko zunanjega omrežja. V tem primeru se meje tehničnih zmožnosti hitro dosežejo.

Subnet vas podpira od A do Ž in obravnava vsa vaša vprašanja, pri načrtovanju in izvajanju vaše notranje pokritosti z radijskim signalom.
Get Started & Contact us

Smo neodvisni prodajalec in vaš partner za vsak nasvet pri vprašanju glede indoor pokritosti omrežja. Kakovost, učinkovitost in stroškovna učinkovitost je naša prioriteta!
Back to Top