Call Us: +386 70 878787 - Mail info@subnet-on.net

Storitve.

Smo neodvisni od dobaviteljev in vaš partner za kakršen koli nasvet glede pokritosti telekomunikacijskega omrežja znotraj stavb. Kakovost, učinkovitost in stroškovna učinkovitost so naša prioriteta!

Metodologija

XStavbe so meja pred sprejetjem pokritosti signala telekomunikacijskega omrežja, ki postaja vse bolj pomembna in zahtevna – vključno s pokritostjo v stavbah na letališčih, v nakupovalnih središčih, konferenčnih centrih, sistemih predorov in železniških postajah, itd. Višjo raven varnosti in nove tehnologije, ter povečano povpraševanje potrošnikov so dali še bolj obsežne zahteve za pokritost omrežja znotraj stavb. Zaradi različnih dejavnikov, kot so velikost prostorov njihovo oddaljenost do naslednje bazne postaje pogosto ni mogoče doseči z zunanjo mrežo. Povečanje gostote baznih postaj, da bi dosegli popolno pokritost ni ne varčna ne tehnično izvedljiva rešitev in bi bila le delno uspešna. Konstrukcije iz armiranega betona, zunanje kovinske stenske obloge in okenska stekla z ogledali, kaj šele ločeni kletni prostori, eksplozijsko varne stavbe in sisteme tunelov je zelo težko pokrivati s signalom zunanjega omrežja. V tem primeru se tehnične zmožnosti lahko hitro doseže. To lahko storimo, če planiramo pokritost signala znotraj objektov z ustreznim orodjem in izdelamo idejni projekt za optimalno pokritost signala z najboljšo možno integracijo z zunanjim omrežjem.

Zakaj izbrati nas?

  • Profesionalno planiranje z iBwave SW orodjem
  • Kvaliteta, učinkovitost, stroškovna učinkovitost
  • Fleksibilni, zanesljivi in kompetentni partner
  • Dolgoletne izkušnje in znanja pri načrtovanju in izvajanju radijskega planiranja omrežja

Naše storitve

Subnet Vam nudi podporo in izvedbo projekta od začetka do končne predaje in zagona sistema.

Svetovanje

ConsultingSubnet bo ocenil pokritost signala v okolju kjer ga želite, ter bo določil vzroke zakaj imate pomankanje signala v vaših stavbah. Zagotovili vam bomo oceno stroškov in podali priporočila predno bomo pričeli z izvedbo projekta. Tako boste seznanjeni z vsemi stroški in potrebnimi aktivnostmi na projektu.
• Definiranje prednostna področja pokrivanja
• Izvedba testiranja pokritosti signala
• Ocena materiala stavb in njegovega vpliva
• Lociranje polaganja kablov in postavitev potrebne opreme

Dizajn

EngineeringSubnet bo načrtoval najsodobnejši brezžični sistem, ki temelji na vaših dolgoročnih poslovnih načrtih in ciljih. Za načrtovanje pokritosti signala znotraj stavb uporabljamo sodobno orodje našega poslovnega partnerja iBwave Solutions.

Projektno planiranje

ProjectManagementSubnet vam pripravi celostno projektno dokumentacijo z vsemi potrebnimi opisi, slikami spiskom materiala za izvedbo rešitve katero potrebujete.

  • Izdelava “link budget-a”
  • Projektiranje aktivnih radijskih komponent
  • Projektiranje pasivnih sprejemnih in distribucijskih anten.(DAS)
  • Projektiranje napajalnih enot
  • Izdelava stroškovnika

 

Implementacija in Optimizacija

Implementation antennaCilj vsakršne ideje ali projekta je funkcionalna rešitev. Da bi zadovoljili zadnje poglavje v naši ponudbi, vam nudimo tehnično usposobljene in predane strokovnjake, ki bodo izvajali zasnovan sistem.
Sodelovanje z mobilnimi operaterji je zelo pomembna dejavnost za delovanje in zanesljivost vašega novega sistema. To delo opravi za vas Subnet. Subnet razpolaga s strokovnim in usposobljenim kadrom ki vam implementira dizajniran sistem.

 

Naše stranke

tušmobil

telekom
Telenor_logo
Logo_simobil
one-macedonia

Back to Top